Over ons

Care Residence Zonnestraal heeft in januari 2010 haar deuren geopend. Care Residence Zonnestraal is een familiebedrijf, voortgekomen uit Stichting Reactiveringscentrum ’t Gooi, tevens in Hilversum gelegen en in 1997 opgericht door Mieke en Frans Tielen. De reden om een eigen organisatie op te zetten kwam voort uit de gedachte dat zorg aan ouderen ook op een andere wijze georganiseerd kon worden. Samen met een betrokken team van deskundige medewerkers wordt er dagelijks gestreefd naar optimale zorg voor de cliënten.

 

Care Residence Zonnestraal werkt met een vast team, bestaande uit (gespecialiseerde) verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en activiteitenbegeleiders. Daarnaast werken wij met gastvrouwen, facilitaire medewerkers en enkele betrokken vrijwilligers. Verder werken wij nauw samen met de verschillende (externe) disciplines die bij de zorg- en dienstverlening zijn betrokken.

 

Missie: Het faciliteren van een veilige omgeving voor kwetsbare ouderen, waarbij de zorg- en dienstverlening optimaal is afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt.

 

Visie: “Wij verlenen zorg die is afgestemd op de cliënt en dat doen wij vakbekwaam en betrokken. We richten ons op de toegevoegde waarde voor onze cliënten. Vragen en behoeften van de cliënt zijn leidend voor een passend zorgaanbod en geïntegreerd in één plan. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Medewerkers en ketenpartners zijn voldoende gefaciliteerd om cliëntgericht te kunnen werken”

 

Kernwaarden voor de organisatie: deskundig, betrokken en betrouwbaar

 

 

 

gallery/19440064-a047-11e6-99e7-8d661b2fbe5c