Tijdelijk verblijf

Naast wonen kunt u ook tijdelijk bij ons verblijven, bijvoorbeeld na een medische ingreep, ontlasten van de mantelzorger(s) of ter overbrugging naar een andere zorgaanbieder. Care Residence Zonnestraal biedt u de verpleging, persoonlijke verzorging en begeleiding die u nodig heeft. De service- en dienstverlening is afgestemd op uw wensen.

 

De kamers en gemeenschappelijke ruimtes binnen Care Residence Zonnestraal zijn aangepast en u kunt gebruikmaken van de faciliteiten in en om het gebouw. Daarnaast kunt u, indien gewenst, aansluiten bij diverse activiteiten.

 

Tijdens uw tijdelijk verblijf kunt u uw eigen huisarts aanhouden. Indien gewenst kunt u gebruikmaken van één van de huisartsen die verbonden zijn aan Care Residence Zonnestraal. De fysiotherapie heeft een eigen behandelruimte waar u, op instructie van de fysiotherapeut, ook zelfstandig kunt oefenen. Afhankelijk van uw zorgvraag kunnen extra disciplines worden ingezet.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf in Care Residence Zonnestraal, neem dan contact met ons op.